Quins són els objectius el Festival? Els resumim en 8 punts.

  1. Donar formació , informació prevenció i entreteniment envers el sexe, tenint en compte la diversitat sexual, fent servir diferents espais del barri del Poble-sec.
  2. Portar a terme un projecte amb un discurs lluny de la provocació, l´escàndol i la grolleria. Clarament integrador i pedagògic, que vol atansar la informació i formació bàsica perque les persones puguin opinar i decidir amb més criteri i objetivitat sobre la seva sexualitat i la dels que l’envolten.
  3. Realitzar una acció publicitaria i promocional a nivell de Barcelona, del Poble-sec i Paral.lel, i mostrar la oferta lúdica, comercial i de restauració. Donant a l´hora, la imatge d´un barri modern, acollidor i preocupat per un tema tant universal com és el sexe, desde una visió global.
  4. Convidar a participar en les activitats a persones del barri per explicar la seva realitat, i també persones d’altres indrets del territori.
  5. Sumar i implicar al màxim als diferentes col.lectius, entitats i empreses del barri i procurar-ne, tambè, el suport d´altres de la ciutat, que pel seu perfil sigui adients pel projecte.
  6. Realitzar activitats en la franja horària de l´anomenat tardeo, per tal de promoure el consum i coneixement del barri (principalment dels establiments destinats a la restauració). ”El tardeo”, és una paraula nova que s´utilitza molt a Murcia i Alacant, amb molt d´èxit i que consisteix en fer dinamització comercial en la franja tarda-nit per potenciar el cosum, no només del residents habituals, sino per atraure a la resta de ciutadans de la ciutat, i com no, als turistes, que de ben segur són consumidors potencials i necessaris pel barri.
  7. Establir la normalització social i cultural entorn al món de l´erotisme i la sensualitat, acostant de forma natural les diferentes realitats sexuals, que sens dubte, compta amb moltes opcions i tendències
  8. Esdevenir una plataforma de llançament del nous talents de totes i tots aquells que cerquem una oportunitat per mostrar el seu talent, obra, ja siguin fotògrafs, pintors,actrius, actors,ballarins/es,models, directors... Tant novells com d'altres amb experiència però que cerquem més visibilitat o promoció.