Volem caminar cap a la creació d'un projecte engrescador i dinamitzador de la ciutat, un model de proposta més propera, més social i alhora sostenible.

Plantejam unes jornades d'onze dies al barri obertes a la ciutat, amb activitats majoritàriament de caràcter gratuït (de fet de les 23 activitats només 3 són de pagament) i encetar un nou model més acord amb els temps actuals on les accions que es portin a terme siguin d'interès general i que ens facin estar orgullosos d'haver creat un esdeveniment de tothom i per a tothom, clar i transgressor. On les actuacions eròtiques tinguin el seu espai i moment però però que aquestes no siguin el pal de paller, a més no seran explícites , seguin així la pauta d'altres esdeveniments europeus.

Tenim moltes accions eròtiques diferents i creatives, comptem amb la col·laboració de més de 50 artistes que s'han volgut sumar a aquest nou projecte.

Un esdeveniment per una ciutat oberta, madura i que sempre ha innovat i generat mimetisme.

Des de el "Festivaleròtica.cat" volem encetar aquest nou model de festival per la ciutat en format jornades que creuen amb el co-working(més de 20 col·lectius), i implementar projectes associatius, que s'impliquin, participin, col·laborin i sentin seu l'esdeveniment. Volem normalitzar i visualitzar el sexe i les orientacions sexuals d'una forma menys mercantilista i oferir debat.