El projecte de coworking o treball cooperatiu, comença per reunir-se i definir el projecte, objectius i esborrany d'activitats, amb la plena convicció de l'importància de la col·laboració i implicació de les diferents entitats, col·lectius i comerciants, per tal que sigui un autèntic projecte del Poble-sec.

A mesura que el projecte va agafant forma, s'han anat sumant diferents col·lectius i persones que han donat forma a l'actual programació, que procura ser fidel a la idea primigènia de dinamitzar el barri amb un projecte transversal de ciutat, nascut al barri.

Els objectius són senzills: donar a conèixer el barri amb un projecte dinàmic i atractiu, de formació, informació,prevenció i entreteniment.

Un projecte de sensibilització, difusió i prevenció de la sexualitat, amb possibilitats de continuïtat.

L'imatge i el disseny: Els colors de l'interior del cor, simbolitzen la LGTB, la diversitat sexual. I el preservatiu, en contraposició, dóna un impacte visual: prevenció i sexualitat, sense caure en el parany de donar una identitat concreta.

I respecte per les diferents orientacions sexuals, que el Poble-sec és un barri acollidor.

Així neix "Festivaleròtica.cat" Unes jornades per parlar i gaudir de la sensualitat, l'erotisme i el sexe, totes les activitats per a majors de 18 anys.

Les activitats giren al voltant de 4 eixos principals: formació, informació, prevenció i entreteniment. Tenint com a premisa que el contingut de cadascuna sigui garantia de qualitat, possant l´accent en la prevenció, el sexe segur i la diversitat.

Les xerrades, presentacions, taules rodones i seminaris, són l’instrument de comunicació per excel.lència, la millor manera d’explicar i compartir coneixements sobre fets vitals com és la sexualitat, les malalties associades, els testimonis o experiències pròpies, d’una forma pedagògica i comprensible.

L’art, en forma de literatura, concursos, projeccions, exposicions, són l’expressió visual del moment que vivim, del que sentim, del que ens envolta, de les diferents realitats i parelles. De diferents temàtiques i artistes, en espais i galeries, tenen la capacitat d’entretenir al visitant i transmetre un missatge.

Les activitats de petit format o shows, tenen una funció purament d’entreteniment amb la sensualitat com a fil conductor.

Adreçat a un públic adult, també vol incidir en col.lectius minoritàris com és el dels discapacitats intel.lectuals o físics, destinant una xerrada a parlar de com afrontar i gestionar les seves necessitas. Al barri hi ha un important col.lectiu, i tant ells com les families poden beneficiar-se d’unes jornades informatives com aquestes.

 


Plantejem 12 dies de festival, en la franja horària tarda-nit, i a prop de les 30 activitats.

Totes gratuïtes, excepte els shows xx dels diumenges: 26 de març i 2 d´Abril i el sopar oriental.